Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: 1 [2]
Autor Téma:Dynasty najdena asi chyba
Coach
Zkušený uživatel
Permalink
Příspěvek Re: Dynasty najdena asi chyba
dne: 22. 05. 2013, 13:38
Citovat

Petře ty videa jsou fakt dobrý aby lidi viděli, předpokládám že hraješ kompletně s Jenfer nhl09. To playoff NHL za boston ti takhle vyšlo z celý sezony nebo je to jenom playoff mód?</p>
<p>Já jsem sem z MS dával screeny http://www.hockey-addons.mzf.cz/forum/?mingleforumaction=viewtopic&t=217, ale lidi o to asi neměli zájem a nikdo se ke mně nepřidal tak jsem s tím skončil.

Coach
Zkušený uživatel
Permalink
dne: 22. 05. 2013, 13:49
Citovat

Poradím ti sniž si rychlost bruslení (pokud tam máš ten obt.patch) aby se hra stížila.

Petr-Tap
Nováček
Permalink
dne: 22. 05. 2013, 17:33
Citovat

Je to pouze nahodna serie ale mam rozehrane opravdove play offs a to z Bafalem – Boston a na zapasy je to neuveritelne 3:3 tak sem opravdu zvedavej jestli to vyhraju nebo sem skoncil. Kdyz neskoncim a pujdu dal do finale konferenci tak me ceka opravdove New York Rangers. Jak to dopadne netusi nikdo. Ano hraju kompletni hru od Jen-fer . Lepsi hru jsem nikdy nehral. Az na ten obp. pack z toho jsem nestastnej opravdu.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLMP2k41U6yoI_rww0LhAdmoDxbQTJDhmo

Coach
Zkušený uživatel
Permalink
dne: 22. 05. 2013, 18:05
Citovat

Tak to jo. Já hraju za Pittsburgh (skutečný rozpis 48 zápasů) a mám odehráno polovinu zápasů, NHl si kompletuju sám,něco mám stejné a něco odlišné od vás. K obtížnosti: podle videa si nemyslím že je nějak těžká, hraju ještě na obtížnějšíí (z tbn) :)

tomasfazek-
as
Nováček
Permalink
dne: 22. 05. 2013, 19:05
Citovat

Se soupiskama 1.5 Dynasty NHL jede v pohodě :) ale mám problém…Na velkym notesu se mi ty soupisky normálně nainstalovaly přes tu instalačku, ale na netbooku mi tam pořád nejdou naistalovat, přes instalačku jsem to zadával normálně do C:/Program Files/Easports/NHL09…ale když to pak zapnu, tak tam jsou starý soupisky, poradí mi někdo, jak to udělat bez instalačky aby tam ty soupisky byly? :) díky

Stránky: 1 [2]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.02 vteřin.