Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: 1 [2]
Autor Téma:Dynastie – padání hry
Host
Pro
Permalink
Příspěvek Re: Dynastie – padání hry
dne: 13. 04. 2013, 09:48
Citovat

Citováno z Coach dne 13. 04. 2013, 09:36<br />
Otížnější gameplay najdeš: na tbn v sekci miscellaneus nebo na kutyho stránkách zde http://kutajs.7x.cz/rubriky/download-elh/ostatni. Hru si také ztížíš (aspoň tak já hraji) že nemáš ukzatele (viz forum) hráče a mod kamery je tv přenos.<br />

Jo jo tak jsem Vám to přece nastavil, aby to bylo real a ohodně těžší. Ten pack u Kutyho jsem dělal já, ale nevím už jak je to ted moc obtížné.
Jenda

Killa Hawk
Nováček
Permalink
dne: 20. 04. 2013, 19:50
Citovat

Chci hrát za boston a taky mi to spadne, není možný že je chyba v platovym stropu ? nešel by nastavit jinak ? protože pak nejde hrát ne ? když se současnou soupiskou bostonu jsem dost vysoko přes platovej strop …..není možný že to padá kvůli tomu ? nevím nerozumim tomu jen mě to tak napadlo :D …. ale stejně nešlo by to nějak upravit ? pak si nezahraju za ten tým

Pedrosjan
Zkušený uživatel
Permalink
dne: 21. 04. 2013, 10:33
Citovat

Citováno z Killa Hawk dne 20. 04. 2013, 19:50<br />
Chci hrát za boston a taky mi to spadne, není možný že je chyba v platovym stropu ? nešel by nastavit jinak ? protože pak nejde hrát ne ? když se současnou soupiskou bostonu jsem dost vysoko přes platovej strop …..není možný že to padá kvůli tomu ? nevím nerozumim tomu jen mě to tak napadlo :D …. ale stejně nešlo by to nějak upravit ? pak si nezahraju za ten tým

Tak v platovém stropu… :? ,tam něco špatně určitě nebude,maximálně to vždy nepustí do sezony a napíše že strop byl překročen 8-) .Lze finance upravit pomocí programu nhl view,ale ještě samozřejmě před startem sezony.Ale padání..? :| To tím určitě nebude..

Host
Pro
Permalink
dne: 21. 04. 2013, 17:01
Citovat

Citováno z Killa Hawk dne 20. 04. 2013, 19:50<br />

Tak já to nechápu, já mám stejné NHL jako vy. Jsem příznivec Bostonu a hraji občas za ně taky. Nic mi nepadá. Všichni se řiďtě dle instrukcí co Vám tu píšeme a nestahujte cizí addony( hlavně tváře do hry). Pak nikomu nemůžu nic poradit pokud si tam dává někdo něco, co já nemám otestované.
Jenda

Stránky: 1 [2]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.023 vteřin.