Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:1.liga
Chose
Nováček
Permalink
Příspěvek 1.liga
dne: 8. 04. 2013, 23:14
Citovat

Je v soupiskách a ve vašem patchy zavedena i 1 česká liga?? Díky 8-)

Pedrosjan
Zkušený uživatel
Permalink
Příspěvek Re: 1.liga
dne: 8. 04. 2013, 23:35
Citovat

Citováno z Chose dne 8. 04. 2013, 23:14<br /><br />

<br />
Zde 1.liga není.,to by se musela dát “na úkor”nějaké jiné evrop.ligy..Pro naší extraligu a 1.ligu je zde “speciální ” ;) web-http://www.elhmod.net/<br />
Ale zase bacha,je třeba hlavně použít soupisky odtamtať.. :) !<br />
Prostě taková jednoduchá rovnice ;) -pokud chci mít věci a hlavně aby mi fungovali ke spokojenosti,je třeba mís soupisky také odtatmtať..To se týká hlavně Elh modu,zde na JEN-FER je plně kompaktibilní slovenská liga ze Slovak Addons a NHL ze stránky TBN.. 8-) Ostatní ligy “by se tloukli”,nepasovali by soupisky a hra by asi i padala… :?
Jinak zde-http://kutajs.7x.cz/rubriky/download-1-liga/areny más i arény včetně mantinelů dokonce i pro nasší 1.ligu :) .Ale bacha,je třeba použít soupisky z Elh modu 8-) !

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 9. 04. 2013, 08:25
Citovat

1. liga je navíc od minulé sezony neaktualizovaná. Minule jsme ji dělali my ještě na kutajswebu. Teď se však už věnujeme jiným ligám. Třeba zde najdeš zaktualizované všechny ledy pro NHL, což na TBN nemají.

Host
Začátečník
Permalink
dne: 9. 04. 2013, 21:37
Citovat

Citováno z Chose dne 8. 04. 2013, 23:14<br />

1.Ligu máme mi na Erast aktualizovanou

Host
Začátečník
Permalink
dne: 9. 04. 2013, 21:47
Citovat

Citováno z Pedrosjan dne 8. 04. 2013, 23:35<br /><br />

Citováno z Chose dne 8. 04. 2013, 23:14<br /><br /><br /><br />

<br /><br /><br />
Zde 1.liga není.,to by se musela dát “na úkor”nějaké jiné evrop.ligy..Pro naší extraligu a 1.ligu je zde “speciální ” ;) web-http://www.elhmod.net/<br /><br /><br />
Ale zase bacha,je třeba hlavně použít soupisky odtamtať.. :) !<br /><br /><br />
Prostě taková jednoduchá rovnice ;) -pokud chci mít věci a hlavně aby mi fungovali ke spokojenosti,je třeba mís soupisky také odtatmtať..To se týká hlavně Elh modu,zde na JEN-FER je plně kompaktibilní slovenská liga ze Slovak Addons a NHL ze stránky TBN.. 8-) Ostatní ligy “by se tloukli”,nepasovali by soupisky a hra by asi i padala… :? <br /><br />
Jinak zde-http://kutajs.7x.cz/rubriky/download-1-liga/areny más i arény včetně mantinelů dokonce i pro nasší 1.ligu :) .Ale bacha,je třeba použít soupisky z Elh modu 8-) !

<br />
Slovenskou ligu mame taky . . U nas mame tyto ligy v soupiskách<br />
Aktualizace:<br />
-NHL aktualizace<br />
-ELH česká aktualize<br />
-KHL aktualizace<br />
- místo AHL mame Slovenskou ligu<br />
-místo DEL mame 1 Ligu<br />
-místo SM tady mame 2 .ligu<br />
-místo Elisterine tady mame 2 .ligu<br />
-MS květen 2012<br />
2ligu jelikož malej zajem budem rušit ale . Jinak pozor nepasuji naše soupisky na Jen – Fer NHL . I když mame addony pro ELH , KHL a NHL od Jen a Fer . Mi preferujem ELH a ted i 1.Ligu od nové sezóny .

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 9. 04. 2013, 23:15
Citovat

Shrnuto: Erast je spíše orientován na české ligy. Jen-Fer zase nabízí hodně zahraničních a zajímavějších lig. Je na vás, co je pro vás lepší.
Trošku je škoda, že každý má na české scéně jiné soupisky, pak se ty addony hůře kombinují.

Host
Začátečník
Permalink
dne: 9. 04. 2013, 23:34
Citovat

Citováno z binczech dne 9. 04. 2013, 23:15<br />
Shrnuto: Erast je spíše orientován na české ligy. Jen-Fer zase nabízí hodně zahraničních a zajímavějších lig. Je na vás, co je pro vás lepší.<br />
Trošku je škoda, že každý má na české scéně jiné soupisky, pak se ty addony hůře kombinují.

To je pravda mi mame puvodni české ligy podle ELHmod proč ty české neudělate podle jejich skratek ?

binczech
Administrátor
Permalink
dne: 10. 04. 2013, 15:16
Citovat

Na tohle ti nejlépe odpoví Jenda. Já to přesně nevím.

Stránky: [1]

Mingle Fórum by cartpauj

Verze 1.0.34
;
Stránka načtena za 0.041 vteřin.