Konec Jen-Fer

Konec  JEN-FER  HOCKEY – ADDONS

Vážení přátelé ledního hokeje,

oznamujeme Vám všem ukončení našich stránek. Bylo nám potěšením i ctí sdílet s Vámi veškeré radosti a zážitky tvorby ledního hokeje pro NHL 09 Jen-Fer.

Důvod?  Proběhlo spojení webových stránek  Jen-Fer, ELHMODE a Slovakaaddons.

Tímto vzniká nová aliance addonářů: The Europe Avengers pro NHL 09. Proč ten název? Avengers znamenají Mstitelé, ale zároveň a hlavně je to chápáno i jako zachránci. První název je brán ironicky kvůli EA Sports za to, že nám všem nedají nové NHL na PC a posouváme jejich NHL 09 na vyšší a lepší úroveň. Druhý název je podstatný v naší práci. A to zachránit poslední hokej na PC, tudíž zachránci.

Co dál? Prozatím jsme změnili původní stránky Jen-Fer na Avengers a i Facebook + on-line ligu. Po dobu naší společné letní přípravy se bude tvořit nový oficiální web a chystání  všeho na novou sezónu 2013/2014, kterou chceme společně rozjet k  1.9.2013,  včetně nového webu.

Kdo bude zatím zastupovat novou alianci? Prozatím se jedná jmenovitě o tyto Avengers:  

Ferda,7becks,Longbone,Benny,Fulinax,Kopr,Binczech,machi6,Spidey,Paja61,Marek359,Centurion, NaSmuriS,Janči,Pochi, Misho-182,Shram, Momik ,Škvara,Luckinko 35 a Syzchmenev.

I nadále provádíme draft dalších zahraničních addonářů z celé Evropy pro jednotlivé ligy.

S pozdravem: The Europe Avengers Alliance for game NHL 09

The Europe Avengers alliance for game NHL 09

6 Comments

  1. Flyer61 Červen 4, 2013 10:39 am 

    Tak hodne zdaru vasim novym strankam a doufam,ze se podari odladit padani dynastie v NHL a take spravne usporadani tymu v jednotlivych divizich a konferencich.Take by bylo skvele do soupisek zahrnout I budouci hrace,kteri teprve budou draftovani a hraji zatim nizsi americke ligy,tak jak jsou soupisky na TBN.
    Jinak super prace…
    Honza

Leave a comment