Jen-Fer NHL 13-Jenda’s personal NHL 09

Jen-Fer NHL 13-Jenda’s personal NHL 09.

Je to vlastně mé osobní NHL 09. Obsahuje nejnovější addony z celého světa pro aktuální sezónu 2012/2013. Některé addony ve hře jsou z minulé sezóny, protože pro aktuální ještě nebyly vydány. Toto NHL 13 je vlastně odrazový můstek pro tyhle webové stránky, aby Vám potom všechny addony co vydáme pasovaly přímo do hry. Všechny addony zde vydané do 27.3.2013 jsou již ve hře.

Důležité upozornění!!!!

Neinstalujte prosím jiné addony než z Jen-Fer ( nebo po konzultaci s Jendou), aby Vám nezačala hra padat.

S pozdravem Jenda

NHL 13 obsahuje soupisky verze 1.6

Pěknou hru přeje Jenda

Stáhnout Jen-Fer NHL 09 verze 2.0 z Ulož.To

Stáhnout Jen-Fer NHL 09 verze 2.0 z Torrentu

Jenda's personal NHL 09 on PC

37 Comments

    • Jenda Březen 28, 2013 7:56 am 

      Tak na tuhle věc jsem nesehnal nikoho, kdo by mi s tím pomohl. Všechno zas neumím opravit. Budu pilně hledat mezi profesinály, aby nám pomohli. Myslím, že by to třeba nějaký jeden souboe opravil. Jsem vůbec ted rád, že od ledna při tom malo čase, že vyšlo to nhl takové jaké je. Chtěl bych se ted věnovat konečně tomu co mně baví a to je tvorba.

      S pozdravem Jenda
      PS: Na tu kameru si asi zvykni, protože každému upravovat vše jak se mu zamlouvá víc bych se asi zbláznil. Ale kdyby tě to štvalo moc tak se časem po tom podívám jo?Připomeň se

  1. gimix Březen 31, 2013 2:15 pm 

    Skvělá práce, jen při hraní sem byl zvyklej na hybridní ovládání a na to že pravou páčkou si přehazuju puk z jedný strany na druhou a dělám takhle kličky golmanům, ale teď když to chci udělat, tak mi ten puk odletí pryč z hokejky…dá se to nějak opravit?

  2. slamys Březen 31, 2013 6:35 pm 

    Naprosto perfektní práce. Jen bych měl nějaké připomínky. Ve hře mi komentator hlásí jiné nazvy některých týmů. Např, místo Brna a Chomutova nějaké německé týmy a u Lva Praha švýcarský Rapperswill. Jinak zatím vše ostatní jede bezchybně.

  3. gimix Duben 2, 2013 8:38 pm 

    Chlapi jen se chci ještě zeptat, jestli by nešlo nějak ztížit hru, protože 10:1 nebo podobný výsledky mě nebaví. A ještě jestli nevíte zda EA chystá návrat NHL na pc, nikde jsem to nemohl vyčíst.

Leave a comment